Ingyenes szállítás a december 31-ig leadott rendelésekre!
Komplett kenyérliszt-keverék
Napraforgómaggal és puffasztott kukoricapehellyel dúsítva ez a kenyér összetéveszthetetlen, élénk színével, ropogósságával és kukoricaízével dobja fel a napot. A Kukoricakenyér komplett keverék könnyen használható, kézzel és kenyérsütő géppel egyaránt.
Kukoricapuffancs kenyér: ízletes és ropogós kukoricakenyér
A Kukoricakenyér komplett keverékkel olyan kenyeret készíthetsz, ami fehérjeforrás és csökkentett nátriumtartalmú. A kenyércipók még magasabbak, puhábbak és illatosabbak lesznek, akár kenyérsütő géppel is.
Mint minden Ruggeri kenyérkeverék, a Kukoricakenyér keverék is a szabadalmaztatott Ruggeri Magic Pocket® csomagolással rendelkezik, ami két külön zseb segítségével választja el az összetevőket. Ez különösen az élesztőt és a lisztet különíti el, így a termék tulajdonságai tartósítószerek használata nélkül is megőrizhetők.
Gyors recept kukoricakenyérhez kenyérsütő géppel
A Kukoricapuffancs Kenyér Komplett Keverékkel nagyon gyorsan elkészíthetsz egy ízletes kukoricakenyér cipót, különleges ízzel és aromával. A keverék komplett, mert minden hozzávalót tartalmaz, beleértve az élesztőt és a sót is. Íme az eljárás a kukoricakenyér elkészítéséhez kenyérsütő géppel:
Önts 280 ml langyos vizet a gép tartályába. Öntsd bele mindkét zseb tartalmát, ügyelve arra, hogy mindkettőt alaposan kiürítsd. Válaszd ki a kívánt programot (minimum 2 és fél óra).
Kukoricakenyér recept kézi elkészítéshez
Nagyon ízletes kukoricacipókat készíthetsz napraforgómaggal és puffasztott kukoricapehellyel kenyérsütő gép nélkül is. Ez egy komplett kenyérliszt-keverék, ami már minden hozzávalót tartalmaz, még az élesztőt és a sót is; csak a megfelelő mennyiségű vizet kell hozzáadni. Íme a recept az ízletes és ropogós kukoricakenyér kézi elkészítéséhez:
Önts 260 ml langyos vizet egy tálba. Öntsd bele mindkét zseb tartalmát, ügyelve arra, hogy a kovászt tartalmazó Magic Pocket-et jól kiürítsd. Hagyd pihenni 5 percig. Gyúrd kézzel 10 percig. Ha a tészta ragad, olajozd be a kezed. Formázz cipókat, hagyd kelni 120-180 percig egy kiolajozott tepsiben, kikapcsolt sütőben. Vedd ki a tepsit, tegyél egy kis edény vizet a sütőbe, és melegítsd elő 220°C-ra. Süsd 20-25 percig.
Összetevők
Búzaliszt, kukoricapehely 5%, napraforgómag 3,5%, só, csillagfürt liszt, napraforgómagolaj por (tartalmaz tejfehérjét), szárazélesztő, búzasikér, szárított búza-csíra kovász, sáfrány növényi koncentrátum, szárított élő tejsavbaktériumok 0,001%. Nyomokban tojást, szóját, szezámmagot, dióféléket, mustárt tartalmazhat.
Várható kiszállítás: 2-3 nap
Pugliai kenyér – Hagyomány és Napfényes Ízek
Ez a Puglia régióra jellemző, tipikus pugliai kenyérliszt-keverék újramarott durum búzadarából készül, hogy újra felfedezhesd Puglia minden illatát és színét, és napcsókolta, csodálatos tájait. Az ezzel a komplett keverékkel sütött pugliai kenyér egy rusztikus, meleg sárga színű kenyér, amely sokáig friss marad.
Tökéletes nagyméretű pugliai kenyerek készítéséhez, de ez a keverék más ízletes kelt tészták sütésére is használható: pizzákhoz, focacciákhoz, sós pitékhez és bruschettákhoz.
Így használd a komplett pugliai kenyérliszt-keveréket
A Ruggeri pugliai kenyérhez való komplett keverék könnyen használható, kézzel és kenyérsütő géppel egyaránt. A csomag már minden hozzávalót tartalmaz, csak vizet kell hozzáadni.
A pugliai kenyérhez való komplett keverék – akárcsak a többi Ruggeri kenyérkeverék – a szabadalmaztatott Ruggeri Magic Pocket csomagolásnak köszönheti egyediségét, ami egy innovatív megoldás. A Magic Pocket egy belső zsebbel elválasztja az élesztőt a lisztektől, és tartósítószerek hozzáadása nélkül őrzi meg a termék tulajdonságait. A Ruggeri Tasca Magica® rendszer lehetővé teszi, hogy a szárított kovászt számos Ruggeri kenyérkeverékben használd.
A RuggeriShop Receptjei között sok receptet találsz, hogy ízletes, hagyományos pugliai kenyeret készíthess a keverékünkkel. Ötleteket kaphatsz ahhoz is, hogy otthon süss sok más kelt tésztát, például: focacciát, pizzát, frisellet.
Házi pugliai kenyér: lépésről lépésre recept
A pugliai kenyér a mediterrán étrend klasszikusa, és tökéletesen passzol a dél-olasz konyha intenzív ízeihez: olívaolajhoz, hagymához, paradicsomhoz, olajbogyóhoz. Ezek a nagy, sárga, durum búzából készült cipók, rusztikusak és ízletesek, ráadásul otthon is könnyen elkészíthetők. A Ruggeri pugliai kenyér keverékkel kézzel is elkészíthető. Ez a kenyér könnyen elkészíthető, mert a keverék már minden hozzávalót tartalmaz, még a szárított kovászt is. Csak vizet kell hozzáadnod.
Íme a recept a házi pugliai kenyérhez: a recept a csomagoláson is megtalálható.
Önts 340 ml langyos vizet egy tálba. Öntsd bele a csomag tartalmát, ügyelve arra, hogy gondosan ürítsd ki a Ruggeri Tasca Magica®-t, azt a zsebet, ami elválasztja az élesztőt a lisztektől. Hagyd a vizet és a keveréket pihenni legalább 5 percig. Gyúrd energikusan kézzel 10 percig. Ha a tészta ragad, mosd meg és olajozd be a kezed extra szűz olívaolajjal. Formázd meg a cipókat, és hagyd kelni 120-180 percig egy előzetesen kiolajozott tepsiben, a kikapcsolt sütőben. Vedd ki a tepsit, tegyél egy kis edény vizet a sütőbe, és melegítsd elő a sütőt 200°C-ra. Tedd be a cipókat, és süsd kb. 20-30 percig.
Pugliai kenyér recept kenyérsütő géppel: gyors és egyszerű
Pugliai kenyér elkészítéséhez kenyérsütő géppel néhány egyszerű lépést kell követned. A recept nagyon gyors, mert csak néhány lépésből áll. Íme az eljárás a kiváló pugliai durum búza kenyér elkészítéséhez: a recept a csomagoláson is megtalálható.
Önts 340 ml langyos vizet a kenyérsütő gép tartályába. Öntsd bele a csomag tartalmát, ügyelve arra, hogy gondosan ürítsd ki a Ruggeri Tasca Magica®-t, ami elválasztja az élesztőt a lisztektől. Válaszd ki a kívánt programot (minimum 2 és fél óra).
A pugliai kenyér hozzávalói: durum búzadara, durum búzaliszt és kovász
A pugliai kenyér eredeti receptje újramarott durum búzadara és durum búzaliszt használatát írja elő. A Ruggeri keverék tiszteletben tartja ezt az eredeti receptet, és lehetővé teszi, hogy otthon is elkészíts egy ízletes pugliai kenyeret, ami tökéletesen illik levesekhez és salátákhoz. Az Altamura kenyértől eltérően a pugliai kenyér egy masszív és rusztikus kenyér. Jellemző sárga színét a durum búza szemtermésének köszönheti, ami ebben a tekintetben eltér a közönséges búzáétól.
A Ruggeri pugliai kenyér keverék összetevői között megtalálható a Ruggeri Szárított Kovász is. A kovász lehetővé teszi, hogy a múlt ízeit újra felfedezve készíts kenyeret. Intenzív és különleges aromákat kölcsönöz a kenyérnek, valamint ropogósságot és egyedi ízt, ami a jó kézműves kenyérre jellemző.
Összetevők
Finomra őrölt durum búzadara 89%, "0" típusú búzaliszt, só, búzasikér, szárazélesztő, szárított búza-csíra kovász, szárított élő tejsavbaktériumok 0,001%. Nyomokban tejet, tojást, szóját, szezámmagot, csillagfürtöt, mustárt tartalmazhat.
Várható kiszállítás: 2-3 nap
Gluténmentes kölesliszt. Magas fehérje- és rosttartalommal. Kiváló kenyérhez, süteményekhez és sűrítésre. Egészséges alternatíva.
Várható kiszállítás: 2-3 nap
Várható kiszállítás: 2-3 nap
A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Oldalunk használatával, Ön elfogadja a cookie-k használatát.