Ingyenes szállítás a december 31-ig leadott rendelésekre!
Komplett kenyérliszt-keverék
Napraforgómaggal és puffasztott kukoricapehellyel dúsítva ez a kenyér összetéveszthetetlen, élénk színével, ropogósságával és kukoricaízével dobja fel a napot. A Kukoricakenyér komplett keverék könnyen használható, kézzel és kenyérsütő géppel egyaránt.
Kukoricapuffancs kenyér: ízletes és ropogós kukoricakenyér
A Kukoricakenyér komplett keverékkel olyan kenyeret készíthetsz, ami fehérjeforrás és csökkentett nátriumtartalmú. A kenyércipók még magasabbak, puhábbak és illatosabbak lesznek, akár kenyérsütő géppel is.
Mint minden Ruggeri kenyérkeverék, a Kukoricakenyér keverék is a szabadalmaztatott Ruggeri Magic Pocket® csomagolással rendelkezik, ami két külön zseb segítségével választja el az összetevőket. Ez különösen az élesztőt és a lisztet különíti el, így a termék tulajdonságai tartósítószerek használata nélkül is megőrizhetők.
Gyors recept kukoricakenyérhez kenyérsütő géppel
A Kukoricapuffancs Kenyér Komplett Keverékkel nagyon gyorsan elkészíthetsz egy ízletes kukoricakenyér cipót, különleges ízzel és aromával. A keverék komplett, mert minden hozzávalót tartalmaz, beleértve az élesztőt és a sót is. Íme az eljárás a kukoricakenyér elkészítéséhez kenyérsütő géppel:
Önts 280 ml langyos vizet a gép tartályába. Öntsd bele mindkét zseb tartalmát, ügyelve arra, hogy mindkettőt alaposan kiürítsd. Válaszd ki a kívánt programot (minimum 2 és fél óra).
Kukoricakenyér recept kézi elkészítéshez
Nagyon ízletes kukoricacipókat készíthetsz napraforgómaggal és puffasztott kukoricapehellyel kenyérsütő gép nélkül is. Ez egy komplett kenyérliszt-keverék, ami már minden hozzávalót tartalmaz, még az élesztőt és a sót is; csak a megfelelő mennyiségű vizet kell hozzáadni. Íme a recept az ízletes és ropogós kukoricakenyér kézi elkészítéséhez:
Önts 260 ml langyos vizet egy tálba. Öntsd bele mindkét zseb tartalmát, ügyelve arra, hogy a kovászt tartalmazó Magic Pocket-et jól kiürítsd. Hagyd pihenni 5 percig. Gyúrd kézzel 10 percig. Ha a tészta ragad, olajozd be a kezed. Formázz cipókat, hagyd kelni 120-180 percig egy kiolajozott tepsiben, kikapcsolt sütőben. Vedd ki a tepsit, tegyél egy kis edény vizet a sütőbe, és melegítsd elő 220°C-ra. Süsd 20-25 percig.
Összetevők
Búzaliszt, kukoricapehely 5%, napraforgómag 3,5%, só, csillagfürt liszt, napraforgómagolaj por (tartalmaz tejfehérjét), szárazélesztő, búzasikér, szárított búza-csíra kovász, sáfrány növényi koncentrátum, szárított élő tejsavbaktériumok 0,001%. Nyomokban tojást, szóját, szezámmagot, dióféléket, mustárt tartalmazhat.
Várható kiszállítás: 2-3 nap
Pinsaliszt-keverék római pinsához
Próbáld ki rövid vagy hosszú kelesztésű receptjeinket: megtalálod őket a csomagoláson! Egy 400 grammos csomagból 2 ízletes pinsát készíthetsz.
A Pinsa Romana egy kelt tésztaféle, amely rendkívül népszerű volt a fővárosban, Rómában, majd egész Olaszországban elterjedt.
Az igazi Pinsa Romana tésztája lisztek speciális keverékéből (búzaliszt, rizsliszt és szójaliszt) készül, magas víztartalommal és hosszú kelesztési idővel kell rendelkeznie.
A Ruggeri Pinsa Romana Lisztet speciálisan úgy állították össze, különböző lisztek keverékével, hogy tökéletes eredményt biztosítson az ízletes és illatos Pinsa Romana otthoni elkészítése során.
Ezzel a 400 grammos lisztcsomaggal két pinsát is készíthetsz: ne felejtsd el a kelt tésztafélére jellemző ovális formát adni a tésztának!
Ruggeri Római Pinsa Liszt: így készítsd el az igazi pinsát
Egy különleges focaccia-fajta, amely ma már egész Olaszországban híres: a római pinsa nem hiányozhat a kedvenc kelt tésztáid közül! Elkészítése igazán egyszerű, mivel a Ruggeri római pinsaliszt csomagolása két különböző receptet is tartalmaz, a rendelkezésre álló időtől függően – az egyik rövid kelesztésű (2-3 óra), a másik hosszú kelesztésű. Íme a recept, amellyel a Pinsa Romanát hosszú kelesztéssel, azaz körülbelül 20-24 óra alatt készítheted el.
Hozzávalók:
400 g római pinsaliszt
320 ml hideg víz
32 ml extra szűz olívaolaj
8 g só
12 g Ruggeri szárított kovász
Elkészítés: Öntsd a lisztet és az élesztőt egy tálba, fokozatosan add hozzá a 320 ml vizet, keverd legalább 10 percig. Add hozzá az olajat és a sót, keverd további 5 percig. Hagyd a tésztát 15 percig pihenni szobahőmérsékleten, majd tedd egy kiolajozott edénybe, és fedd le (fóliával vagy ruhával) a hűtőben 18-24 órára. Hagyd a tésztát szobahőmérsékleten 20 percig, majd spatulával vagy nedves kézzel vedd ki a tálból, oszd két részre, és formázz belőle 2 gombócot, ügyelve arra, hogy ne nyomd össze őket. Helyezd őket lisztezett felületre, fedd le nedves ruhával, és hagyd kelni 60-90 percig. Nyújtsd ki, nyomkodd meg az ujjaiddal, és formázd meg a pinsát. Hagyd pihenni 20-30 percig szobahőmérsékleten. Melegítsd elő a sütőt (légkeverésesen) 240-250°C-ra. Süsd körülbelül 6 percig. Vedd ki a sütőből, töltsd meg tetszés szerint, és süsd további 3 percig, vagy amíg a feltétek meg nem főnek.
Összetevők
"0" típusú búzaliszt, rizsliszt (6%), szójaliszt (4%), szárított búza-csíra kovász, inaktivált szárazélesztő. Nyomokban tejet, tojást, csillagfürtöt, szezámmagot, mustárt tartalmazhat.
Várható kiszállítás: 2-3 nap
Várható kiszállítás: 2-3 nap
A kölespehely egy pelyhesített formában kapható, könnyen emészthető gabonatermék, amely kiváló választás lehet reggelikhez, kásákhoz, müzlikhez vagy akár sütéshez is. Gluténmentes, így lisztérzékenyek számára is ideális.
Várható kiszállítás: 2-3 nap
A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Oldalunk használatával, Ön elfogadja a cookie-k használatát.