1 990.- Ft
Egységár: 1 990.- Ft / db
Komplett kenyérliszt-keverék
- Élő tejsavbaktériumokkal
- Napraforgómaggal és puffasztott kukoricapehellyel dúsítva
- Ropogós, kukorica ízű kenyérhez
- Fehérjeforrás
Napraforgómaggal és puffasztott kukoricapehellyel dúsítva ez a kenyér összetéveszthetetlen, élénk színével, ropogósságával és kukoricaízével dobja fel a napot. A Kukoricakenyér komplett keverék könnyen használható, kézzel és kenyérsütő géppel egyaránt.
Kukoricapuffancs kenyér: ízletes és ropogós kukoricakenyér
A Kukoricakenyér komplett keverékkel olyan kenyeret készíthetsz, ami fehérjeforrás és csökkentett nátriumtartalmú. A kenyércipók még magasabbak, puhábbak és illatosabbak lesznek, akár kenyérsütő géppel is.
Mint minden Ruggeri kenyérkeverék, a Kukoricakenyér keverék is a szabadalmaztatott Ruggeri Magic Pocket® csomagolással rendelkezik, ami két külön zseb segítségével választja el az összetevőket. Ez különösen az élesztőt és a lisztet különíti el, így a termék tulajdonságai tartósítószerek használata nélkül is megőrizhetők.
Gyors recept kukoricakenyérhez kenyérsütő géppel
A Kukoricapuffancs Kenyér Komplett Keverékkel nagyon gyorsan elkészíthetsz egy ízletes kukoricakenyér cipót, különleges ízzel és aromával. A keverék komplett, mert minden hozzávalót tartalmaz, beleértve az élesztőt és a sót is. Íme az eljárás a kukoricakenyér elkészítéséhez kenyérsütő géppel:
Önts 280 ml langyos vizet a gép tartályába. Öntsd bele mindkét zseb tartalmát, ügyelve arra, hogy mindkettőt alaposan kiürítsd. Válaszd ki a kívánt programot (minimum 2 és fél óra).
Kukoricakenyér recept kézi elkészítéshez
Nagyon ízletes kukoricacipókat készíthetsz napraforgómaggal és puffasztott kukoricapehellyel kenyérsütő gép nélkül is. Ez egy komplett kenyérliszt-keverék, ami már minden hozzávalót tartalmaz, még az élesztőt és a sót is; csak a megfelelő mennyiségű vizet kell hozzáadni. Íme a recept az ízletes és ropogós kukoricakenyér kézi elkészítéséhez:
Önts 260 ml langyos vizet egy tálba. Öntsd bele mindkét zseb tartalmát, ügyelve arra, hogy a kovászt tartalmazó Magic Pocket-et jól kiürítsd. Hagyd pihenni 5 percig. Gyúrd kézzel 10 percig. Ha a tészta ragad, olajozd be a kezed. Formázz cipókat, hagyd kelni 120-180 percig egy kiolajozott tepsiben, kikapcsolt sütőben. Vedd ki a tepsit, tegyél egy kis edény vizet a sütőbe, és melegítsd elő 220°C-ra. Süsd 20-25 percig.
Összetevők
Búzaliszt, kukoricapehely 5%, napraforgómag 3,5%, só, csillagfürt liszt, napraforgómagolaj por (tartalmaz tejfehérjét), szárazélesztő, búzasikér, szárított búza-csíra kovász, sáfrány növényi koncentrátum, szárított élő tejsavbaktériumok 0,001%. Nyomokban tojást, szóját, szezámmagot, dióféléket, mustárt tartalmazhat.